Getuigenissen

Ik kamp vaak met het fenomeen tijdsgebrek. Bart raadde me daarom aan om gericht te gaan trainen. En het heeft zijn vruchten afgeworpen, met een paar mooie resultaten die ik anders niet zou hebben kunnen behalen. Merci Bart!

Alesio


Ik nam in 2014 de beslissing om het daaropvolgende jaar deel te nemen aan een IRONMAN. Bart had me in het verleden altijd al gecoacht en me sportief naar een hoger niveau getild. Een IRONMAN was voor mij, als persoon van 110 kg, uiteraard een uitdaging. Maar Bart haalde altijd het beste in mij naar boven. Ik zou er een boek over kunnen schrijven maar concreet: ik finishte met een super gevoel. IRONMAN ben je voor het leven en daar zal ik Bart altijd dankbaar voor zijn. In 2018 gaan we samen op zoek naar de volgende uitdaging.

Pascal

Ik werk al vijf jaar samen met Bart. Zo'n lange samenwerking zet je niet voort als het niet rendeert. Dankzij Bart behoud ik mijn focus.

Hij zorgt ervoor dat ik op het juiste moment mijn beste conditie te pakken heb. Dankzij zijn gedrevenheid en zijn aanstekelijk enthousiasme heb ik ondertussen een aantal mooie resultaten geboekt op meerdaagse internationale mountainbikewedstrijden. Bedankt Bart! Je doet dit super en zonder jou was het me niet gelukt.

Kristof

Bedrijfsnaam

Getuigenissen

Dankzij coach Bart weet ik nu hoe ik moet trainen om een bepaald doel te bereiken en, misschien nog belangrijker, wanneer ik moet rusten om optimaal aan de start van een wedstrijd te staan.

Michiel 

Winnaar Marmotte 2018

Wanneer competitie een manier van leven is, als je sport nodig hebt om goed te presteren op het werk en wanneer de tijd daarvoor soms moeilijk te vinden is, dan moet je elke seconde zo efficiënt mogelijk benutten. Ik heb dat dankzij Bart leren doen. Het was allemaal perfect dankzij een duidelijke strategie, een goede follow-up maar vooral het trainingsplan op mijn maat, rekening houdend met mijn mogelijkheden en tijdsindeling

Alexander 

Bedrijfsnaam

Bart is erin geslaagd om mij in een korte periode op een gestructureerde manier om te scholen van wielertoerist tot een atleet die klaar was om met vertrouwen te starten in de Hel Van Kasterlee. Volgens kenners de zwaarste winter cross duatlon ter wereld. Ik mag in alle bescheidenheid stellen dat ik bij mijn eerste deelname van 2019, Hel van Kasterlee een meer dan degelijke prestatie heb afgeleverd. Als je in barre weersomstandigheden finished bij ca. de eerste 25% van de deelnemers dan kan je niet anders dan heel tevreden zijn. Ik wist dat Bart mij een wetenschappelijk onderbouwd trainingsschema ging opstellen, maar voor mij was het vooral belangrijkst dat ik inspraak heb gekregen betreft type en intensiteit van de trainingen en dus niet zomaar een "off the shelf" trainingsprogramma moest uitvoeren. Samen hebben we een heel mooi parcours afgelegd omdat ik door de op-maat-training nooit het gevoel heb gehad dat ik aan het opbranden was, kwetsures begon op te lopen, problemen had met motivatie.

Yves 

Bedrijfsnaam

Getuigenissen

Finisher Tour du Mont-Blanc cyclo 2022

Voor mijn eerste ultra gran fondo (330 km, 8000 hm) heb ik gedurende 6 maanden beroep gedaan op de expertise van coach Bart. Ik had wel al wat ervaring met trainingsschema's op basis van wattage, maar de persoonlijke begeleiding van Bart maakte echt wel een verschil. De wetenschap dat elke training functioneel was om het grote doel te bereiken, gaf me zeer veel motivatie. Bart zijn uitgebreide kennis van TrainingPeaks liet toe om bij te sturen wanneer nodig en te pieken wanneer het moest. De trainingstijd werd dus optimaal benut, wat essentieel was om een evenwicht te vinden met een full time job en een gezin met 3 kinderen. De schema's van Bart waren zeer gevarieerd en gaven me ook structuur en houvast, want ik moest me zelf geen zorgen maken over wanneer, hoelang en welk soort training uit te voeren. Bart is zelf een zeer ervaren fietser, ook in de granfondowereld, en heeft een netwerk tot in het profpeleton. Zo hebben de tips van een dokter van een Worldtour team, mij geholpen beter om te gaan met de extreme hitte tijdens de Tour du Mont-Blanc.Voor mij was deze wetenschappelijk onderbouwde aanpak van Bart dus de ideale match om mijn doel met succes te bereiken. Maar vooral heb ik er heel veel van genoten.

Joeri

Bedrijfsnaam

Klik hier en begin te typen. Voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur.

Achternaam

Bedrijfsnaam

Klik hier en begin te typen. Quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit.

Achternaam

Bedrijfsnaam

Getuigenissen

Ik vind het een groot voordeel dat Bart, als atleet, heel goed weet waar hij mee bezig is. Het gaat over meer dan tabellen, cijfers en schema's. Hij experimenteert zelf continu en maakt gebruik van intelligente sportprogramma's. Hierdoor brengt hij me steeds naar een hoger sportief niveau. Door te luisteren en in te schatten wat fysiek en tijdsmatig mogelijk is, slaagt hij er bovendien in om voor mij een gezonde balans te creëren tussen sport, werk en gezin.

Christof

Bedrijfsnaam

Ik werk nu al enkele jaren samen met Bart. Hij heeft me inzicht gegeven hoe ik efficiënt kan trainen op wattage met de tijd die ik heb.
Mijn conditie is sindsdien nog nooit zo goed geweest dankzij zijn trainingsschema. De uitdagende trainingen hielden me gemotiveerd.

Uiteindelijk heb ik enkele mooie ultra's kunnen rijden hierdoor. Op naar de volgende uitdaging!

Michiel

Bedrijfsnaam

Dankzij een samenwerking met Bart heb ik geleerd om mijn beschikbare tijd en persoonlijke mogelijkheden zo optimaal mogelijk te benutten. Ik dacht namelijk lang dat het enkel mogelijk was om Granfondo's te rijden door alleen maar veel lange duurtrainingen te doen. Die fietstijd had ik echter niet in combinatie met mijn gezin, mijn job en het werk achter de schermen bij granfondoteam.be. De vermoeidheid stapelde zich op, zonder dat ik vooruitgang voelde of zag. Aangezien ik een gepassioneerde Granfondo-renner ben, wou ik absoluut geen uitdagingen schrappen omwille van te weinig tijd, vermoeidheid of tegenvallende prestaties. Bart bracht inzichten en oplossingen. Door enerzijds gericht te trainen met mijn powermeter hoefde ik mijn wekelijkse groepsritten met de club of vrienden niet te schrappen. Anderzijds gaf Bart me permanente en persoonlijke feedback over mijn trainingen, mijn gevoel en mijn verwachtingen. Hij hielp me een realistisch verwachtings-patroon creëren voor mezelf. Het resultaat? Ik leverde geen uitzonderlijke topprestaties maar ik had een goed gevuld Granfondo-seizoen met enkele persoonlijke records en veel voldoening. En vooral: het gevoel dat ik er op deze manier nog jaren van zal kunnen genieten!

Arne

Bedrijfsnaam